Käsittelemme tilauksenne, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Useimmiten voimme lähettää tilauksen jo muutaman päivän kuluessa,  kuitenkin vähintään 12 päivän sisällä tilauksesta. Muussa tapauksessa saatte ilmoituksen myöhästyneestä toimitusajasta.

Mikäli tilauksenne on kiireellinen, ilmoita se tilauksen viestikentässä, sähköpostitse ja/tai valitsemalla tilauslomakkeen pikatoimitusmahdollisuus (+1,99 e). Pikatoimitukset käsitellään ensimmäisinä ja toimitus tapahtuu niin pian kuin mahdollista. Tällöin pyrimme siihen, että tilauksesi saapuu kolmen arkipäivän kuluessa. (+1,99 e) pikatoimitus lähetetään pakettina tai ja jos kirjelähetys on mahdollinen niin lähetys toimitetaan priority kirjeenä. Mikäli haluat pikatoimituksen lähetettävän aina lähetystunnuksella, niin valitse toinen pikatoimitusmahdollisuus, jossa lähetystunnus on huomioitu (+2,99 e)

Toimitamme tilaukset asiakkaan toivomuksen mukaan matkahuollon, postin tai DHL:n välityksellä. Tilaus on mahdollista myös noutaa varastoltamme Hyvinkäältä tai myymälästä Helsingistä sen aukioloaikoina. 

Tilauksesi lähetystietoja voit tiedustella osoitteesta asiakaspalvelu@jutta.fi