TOIMITUSEHDOT

Toimitusta varten tarvitsemme toimituksen saajan nimen ja toimitusosoitteen. Tilaukseenne ja toimitukseen liittyviä kysymyksiä ja ongelmatilanteita varten suosittelemme ilmoittamaan myös puhelinnumeronne. Puhelimitse asioiden hoitaminen on tehokkaampaa, ja saatte näin tilauksenne nopeammin perille. Mikäli valitsette toimitustavaksi Matkahuollon, saatte tekstiviestillä tiedon, kun tilaus on noudettavissa. Emme koskaan soita teille turhaan minkäänlaisessa markkinointimielessä. Sähköpostiosoite ei ole välttämätön, mutta saatte sitä kautta tilausvahvistuksen tilauksestanne sekä lähetyksen seurantatiedot.

Käsittelemme tilauksenne, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Useimmiten voimme lähettää tilauksen jo muutaman päivän kuluessa,  kuitenkin vähintään 12 päivän sisällä tilauksesta. Muussa tapauksessa saatte ilmoituksen myöhästyneestä toimitusajasta joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli tilauksenne on kiireellinen, ilmoita se tilauksen viestikentässä, sähköpostitse ja/tai valitsemalla tilauslomakkeen pikatoimitusmahdollisuus (+1,99 e). Pikatoimitukset käsitellään ensimmäisinä ja toimitus tapahtuu niin pian kuin mahdollista. Tällöin pyrimme siihen, että tilauksesi saapuu kolmen arkipäivän kuluessa.

Toimitamme tilaukset asiakkaan toivomuksen mukaan matkahuollon, postin tai DHL:n välityksellä. Tilaus on mahdollista myös noutaa varastoltamme Hyvinkäältä. 

Tilauksesi lähetystietoja voit tiedustella osoitteesta asiakaspalvelu@jutta.fi 

TOIMITUSKULUT

Tilauksen postikulut riippuvat tuotteen painosta ja tilauksen loppusummasta. Yli 100 euron tilaukset toimitamme Suomen sisällä postikuluitta halvimmalla toimitustavalla. Ostoskori laskee automaattisesti tilauksen postikulut pienimmillä mahdollisilla postituskuluilla, ja näet ne ennen tilauksen vahvistamista. Erillisiä pakkauskuluja ei peritä. 

Mikäli noudatte tilauksen itse, tilaukseen ei lisätä toimituskuluja. 

Yli 100 euron tilaukset toimitamme Suomen sisällä postikuluitta halvimmalla toimitustavalla. Mikäli edellä mainitun tilauksen yhteydessä palautat osan tuotteista siten, että tilauksen kokonaissumma laskee alle 100 euron, vähennämme hyvitettävästä summasta sekä alkuperäisen tilauksen postikulut, että palautuksesta koituvat kulut. Edellä mainittu ei koske viallisia tuotteita tai muita reklamaatioita. Reklamaatiotapauksissa olettehan yhteydessä asiakaspalveluun ennen palautusta joko sähköpostitse asiakaspalvelu@jutta.fi tai puhelimitse 0407723603. 

POSTIENNAKKO

Postiennakolla tilattaessa maksat tilauksesi postissa tilausta noudettaessa. Noutamatta jäänyttä postiennakkotilausta ei käsitellä automaattisesti asiakaspalautuksena, eikä tilauksen peruutuksena. Otamme mahdollisuuksien mukaan yhteyttä, mikäli lähetys jää noutamatta. Mikäli et halua lunastaa tilausta postiennakolla syystä tai toisesta, pyydämme teitä peruuttamaan tilauksen. Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse ja puhelimitse. Tällöin voimme ilmoittaa postille, että lähetys palautuu asiakaspalautuksena, ja myös meille koituu vähiten kuluja.

Mikäli tilaus jää tahallisesti noutamatta, pidätämme oikeuden periä meille aiheutuneet postikulut tilaajalta. Kuluja muodostuu postikuluista postipisteeseen ja meille takaisin eli kaksi kertaa normaalien postikulujen verran, sekä 4,1 euron postiennakkomaksu. Noutamatta jääneitä postiennakkotilauksia ei toimiteta uudestaan postiennakolla, vaan tilaus tulee maksaa ennakkolaskulla.