Kaikki valikoimissamme olevat vaipat hengittävät ja ovat vauvan herkälle iholle ihanteellisia. Käyttämällä kestoja säästät sekä luontoa että useita tuhansia euroja! Lisäksi kestovaippailevat lapset oppivat keskimäärin kuivaksi jo varhaisessa taaperoiässä 1-2 vuotiana.
Kestovaippa koostuu ihoa vasten olevasta ja kosteutta imevästä imuosasta ja kosteutta pitävästä ulkokuoresta. Nämä voivat olla joko yhdistettynä vaippakokonaisuudeksi tai erikseen koottavana ratkaisuna.
Kestovaippatyypit:


All-in one vaippa on helppokäyttöinen. Vaipassa on kaikki tarvittava samassa vaipassa. Näitä kannattaa hankkia, jos ei koko vaippatarpeen määrää, niin ainakin muutama kpl kiireisiä hetkiä varten


Taskuvaippoihin pujotetaan imut sisään. Etuna on nopea kuivumisaika ja imukerrosten helppo säädettävyys. Käyttö on helppoa tässäkin mallissa. PILVI taskuvaippa lisäksi säätyy eri kokoihin ja vaippoja tarvitaan kappalemääräisesti vähemmän.


Moneen kokoon säätyvät yhden koon vaipat tulevat käytössä edulliseksi.


Erilliset vaippapäälliset/kuoret ja sisävaipat mahdollistavat monipuolisen käytön. Vaippapäällisen kanssa voit käyttää vaikkapa harsoja. Vastasyntyneelle päällinen ja harso on erinomainen vaihtoehto, sillä se kietoutuu ohuiden reisien ympärille pehmeästi estäen vuodot.


Vaippojen hankinnan lisäksi tarvitset mahdollisesti erilaisia lisäimuja ja muita tarvikkeita kuten kuivaliinoja, pesupusseja ja vaippapusseja. 


Kuivaksi opetteluun soveltuvat harjoitteluhousut sopivat kaikille lapsille. Erityisesti kertavaippojen käyttäjät oppivat nopeasti kuiviksi. 


Täältä löydät myös suositukset vastasyntyneille sekä taaperoille sopivat vaipat sekä helpot up-and go mallit

Voit tutustua vaippoihin myös juttadesign.fi sivuilla. Alta löydät kaikki kestovaippatuotteet.

Kirjoita meille
Kirjoita meille
Miten voimme auttaa sinua?
Yhdistetään asiakaspalvelijalle......
Chat on tällä hetkellä suljettu. Ota yhteyttä sähköpostitse.
Kaikki asiakaspalvelijat ovat nyt varattuja. Yritä myöhemmin uudestaan.
:
:
:
Onko sinulla kysyttävää? Kirjoita meille
:
:
Keskustelu on päättynyt
Oliko keksutelu hyödyllinen? Arvostele keskustelu.
Hyvä Huono