- yritys | myymälä | tilausehdot | hinnasto | tarjoukset | jälleenmyyjät | asiakassivut -
 
jutta asiakaspalautukset
 

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tietyin edellytyksin. Vaipat ja harjoitteluhousut ovat hygieniatuotteita. Tuotteiden täytyy palautettaessa olla alkuperäisissä pakkauksissa ja käyttämättömiä. Palautuksen ollessa kyseessä pyydämme ottamaan aina yhteyttä ennen kuin palautat. Tämä siitä syystä, että tiedämme odottaa palautusta ja ohjeistaa teitä.

Postitse palauttaminen ei ole ilmaista. Palautuksen postikulut tulee itse maksaa taikka jos käyttää meidän asiakaspalautussopimusta, tilauksen hinnan postikulun osuus vähennetään kokonaisuudessaan hyvityksestä. Jos tilauksessa ei ole ollut postikuluja, vähennetään todelliset postikulut aina palautuksen ollessa kyseessä. Asiakaspalautukset tulee palauttaa postiin ja ilmoittaa postivirkailijalle että lähetys on asiakaspalautus Jutta Product Oy:lle. Virkailija laittaa kuoreen asiakaspalautustarran ja saatte vielä kuitin palautuksestanne. Palautuksen perille saapuminen viipyy jonkin verran kauemmin kuin normaali posti. Käsittelemme palautuksenne niin pian kuin mahdollista. Laita palautuksen mukaan aina tilausnumero, yhteystiedot, palautuksen syy sekä mihin haluat vaihtaa tai hyvityksen ollessa kyseessä tilinnumerosi.

Palautusosoitteesta tulee myös sopia. Jos tuotteet on postitettu myymälästämme Helsingistä, tulee ne pääsääntöisesti postittaa sinne osoitteeseen Jutta Kauppa, Punavuorenkatu 3, 00120 Helsinki. Asiakaspalautuksena lähetyt tuotteet kulkeutuvat aina Hyvinkään osoitteeseen Jutta Product Oy, Tiilitehtaatie 5, 05830 Hyvinkää.

www.jutta.fi ja Jutta kaupan asiakaspalautussopimus on Jutta Product Oy:lle.

REKLAMAATIOT

Reklamaation ollessa kyseessä haluamme hyvittää teille syntyneen vahingon hyvillä mielin. Otamme tällaisissa tapauksissa yhteyttä teihin ensisijaisesti puhelimitse, jotta voimme neuvotella ongelman kaikilta osin kuntoon osapuolia tyydyttävällä tavalla.

VIALLINEN TUOTE

Jos tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä ennen palauttamista, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Voit sen jälkeen palauttaa tuotteen meille asiakaspalautuksena. (Asiakaspalautus Jutta Product Oy). Jos tuote on korjattavissa, se pääsääntöisesti korjataan. Muussa tapauksessa saatte uuden tuotteen tai vastaavan tuotteen taikka hyvityksen mikäli uutta samaa tuotetta ei ole saatavilla. Korvaava tuote on pääsääntisesti samaa kokoa. Viallista tuotetta ei siis vaihdeta suurempaan kokoon.

Emme lähetä tuotehyvityksiä ennen kuin viallinen tuote on palautunut meille. Jotta voimme korjata virheet ja antaa palautetta maahantuomiemme tuotteiden valmistajille, tarvitsemme pääsääntöisesti aina vialliset tuotteet meille tutkittavaksi.

ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä jos epäröit valintaasi. On tärkeää että saat mieleisesi tuotteen. esim. vaippoja löytyy joka makuun. Voi olla vaikeaa löytää omia tarpeita vastaava malli. Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu
puhelin: 0407723603 myymälän aukioloaikoina ja pääasiassa iltaisin 040-7723605


e-mail:asiakaspalvelu@jutta.fi

Juttadesign
Osoite: Tiilitehtaantie 5, Hyvinkää, Myymälä: Punavuorenkatu 3, Helsinki
ly 1784777-7